maanantai 20. elokuuta 2012

Ravintolapäivä




Ihanaa kun ravintolapäivä alkaa levittäytyä myös isojen kaupunkien ulkopuolelle! En tiedä oliko tässä kylässä muita yhden päivän ravintoloitsijoita, kun Kotipihan KakkuKahvilan ihanat naiset. Muista en nähnyt ainakaan mitään mainoksia missään. 


Kakkuja oli montaa eri sorttia, paria eri laatua muffinsseja ja aivan järjettömän hyviä voisilmäpullia! ...saattoi siellä olla muitakin pullalajikkeita tarjolla, mutta keskityin vain niihin voisilmäpulliin.



Ehkä voisin itsekin perustaa ravintolan/kakkukahvilan seuraavana ravintolapäivänä?! Riippuen toki siitä missä asutaan silloin, mutta ainakin sitä seuraavana uskoisin sen olevan mahdollista.


Vaunut: Emmaljunga. Hoitolaukku: MarcO'Polo

Ravintolapäivän deittinä mulla oli mun ihana pikku Robin 6kk. Poika nukkui matkan KakkuKahvilaan, markkinoiden ja leikkipuiston kautta. Luultavasti tuoreen pullan tuoksu herätti Robben perillä...

 Meillä on ollut molemmilla lapsilla käytössä Emmaljungan NitroCity-rattaat, ja vauva-aikana tuo kova City-koppa istuinosan tilalla. Vaunut on materiaaliltaan keinonahkaa, ja ihanan helppo pitää puhtaana. Kun lähdettiin ostamaan vaunuja, olin päättänyt, että vaunut ovat mustat, ruskeat tai harmaat! Onhan noissa toki hieman harmaata ja mustaa. 

Kääntyvät etupyörät on kyllä ihan huippukeksintö lastenvaunuissa.Vaunujen kääntäminen pienessä tilassa onnistuu ongelmitta, ja ohjaaminen yhdellä kädellä on helppoa. Pyörät saa lukittua menemään vain suoraan, ja toimivat lyhythermoisen mielestä myös talvella hyvin.

 Ballerinat (ala-asteen jumppatossuiksikin kuvailtu): Yosi Samra. Farkut: American Eagle. Neuletakki: KappAhl Huivi: ...jostain kesäalesta.
Robben housut: Ciraf. Body: KappAhl


1 kommentti:

  1. Ehdottomasti ensi vuonna olet mukana!! Mä voin tulla sun aputytöksi ;) Mua vähän harmittaa, että en päässyt käymään Kakkukahvilalla kun Elokisailtiin, olis ollut ihan käydä fiilistelemässä :)

    VastaaPoista