torstai 9. elokuuta 2012

Alkukankeutta

Hui, nyt aloitin sen mistä olen kauan haaveillut! Haaveeni esteenä on ollut lähinnä ajan puute, eikä sitä kyllä nytkään tunnu yhtään ylimääräistä olevan. Kaksi pientä lasta kotona, halu auttaa kaikkia muita, omakotitalo rakenteilla, ja yöllä en tätä hommaa ajatellut tehdä! Toivottavasti tämä on sen arvoista, että käytän vähäisestä vapaa-ajastani osan bloggaamiseen. Kovasti myös jännittää ihmisten kommentit, lähinnä tuttujen, mutta olen oppinut ajattelemaan myös itseäni, ja sitä mikä on minulle mielekästä.

Blogin ulkoasu on vielä hyvinkin askeettinen, mutta enköhän pian opi luomaan tännekin jotain esteettisempää...

Tekstiä ja kuvia tulee olemaan kaiken maailman asioista, erityisesti: lapsista, lasten vaatteista  (joihin olen aivan heikkona) ja kengistä, askartelusta, kakkujen koristelusta, kauneudenhoidosta, rakentamisesta ja sisustamisesta.

Takki ja kaulaliina: Zara, Farkut: KappAhl, Kengät: Adidas




Loppuun vielä kuvia aamupäivältä kun käytiin tyttäreni ensimmäisessä hammastarkastuksessa. Oli sen verran viileä, että takki ja kaulaliina olivat tarpeelliset. Pikkuveli nukkui kiltisti vaunuissa koko reissun.

5 kommenttia:

  1. Voi miten tyylikäs hän onkaan!! Meidän kundilainen kävi isänsä kanssa eilen myös samalla asialla :)

    Hirmu kivaa, että sä nyt toteutit tämän! Ja aihealueet ei yllättä! Go muru <3

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle blogille, jään ehdottomasti seuraamaan. :)

    Meidän Erika sai myös 1-v lahjaksi Zaran trenssin, joka vielä odottelee viileitä kelejä ja ehkä sitä että typy alkaisi kävellä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Nina! Tervetuloa mukaan!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, Terhin oma blogi! Jään odottelemaan lisää juttuja! T. Laura A.

    VastaaPoista