tiistai 21. elokuuta 2012

Blingo

Olin eilen toista kertaa Blingo-vaatekutsuilla. Edellisen kerran näin kevät 2012 malliston, ja nyt syksy 2012 malliston. Ihania värejä, leikkauksia ja yksityiskohtia!


Blingo on vuonna 2006 Ruotsissa perustettu lastenvaatemerkki, mutta kokoelmissa on myös ihastuttavia vaatteita naisille. 

Seuraava teksti on lainattu Blingon nettisivuilta:
Kaikki vaatteemme on valmistettu 100% sertifioidusta ekologisesta puuvillasta tai muusta ympäristöystävällisestä tekstiilistä. Joskus sekoitamme joukkoon pari prosenttia elastaania, istuvuuden takia. Vaatteemme valmistetaan Turkissa.


Kaikki puuvilla mitä käytämme on G.O.T.S.-sertifikoitua. G.O.T.S. (Global Orcanic Textile Standard) on kansainvälinen ympäristömerkintä joka takaa ympäristöystävällisen ja terveellisen tuotteen, se asettaa jopa korkeat eettiset vaatimukset kaikille jotka työskentelevät tuotannossa.
Kaikki värit joita käytämme tuotteissamme ja painatuksissamme, ovat myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä. Kaikki napit ja vetoketjut ovat Öko-Tex sertifioitua, mikä takaa että valmiissa tuotteessa ei ole mitään haitallisia aineita.


Voiko vaatteiden ostaminen olla enää helpompaa? Omassa kodissa, tai hyvän ystävän luona, hyvässä seurassa herkutellen. Ihana Blingo-edustaja, jolla on paljon omakohtaista kokemusta myymistään tuotteista.

 Tässä osa syksyn ihanaa naisten mallistoa. Puuvillan lisäksi materiaaleina 
on käytetty bambua ja modaalia.

Viime kevään kutsuilta tilasin Fridalle kuvissa näkyvän harmaan tunikan, ja punaiset leggingsit (Polarn O.Pyret) oli pakko ostaa myöhemmin, koska ne sopi niin hyvin punaisten tikkausten kanssa!
(Hihoissa ja sivusaumoissa tikkaukset)


Kevään mallistosta myös ihana raidallinen one piece.

Farkkutakki: Gap
 Farkkutakilla tai ilman.
 
Vaaleanharmaat Blingon Collegehousut on meille second handia. 

Blingot tulevat kotiin/lähipostiin, ja kaikilla tuotteilla on 14:n vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautuksesta tai vaihdosta aiheutuvat postikulut maksaa Blingo.



Nyt en malttais enää odottaa eilen tilaamiani ihanuuksia! Onneksi pian alkaa taan pipokausi...


6 kommenttia:

  1. Mä en ole vielä yhtäkään Blingoa ostanut, enkä kutsuilla käynyt, kiinnostaa kyllä. Viime keväänä jo lueskelin juttua yhdestä sun toisesta blogista ja kivoilta näyttävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä aika ihania! Mulle noissa vaatteissa se juttu on ekologisuus, kivat leikkaukset ja yksityiskohdat. Ajattelin itse pitää blingokutsut sitten meidän uudessa kodissa, joskus keväällä. Saat kutsun sinne :)

      Poista
    2. ...niin, ja voihan noita verkkokaupastakin vissiin tilata. Kutsut on vaan niin kivoja!

      Poista
    3. Mustakin kutsut on kivoja ja toisaalta olen vähän arka tilailemaan verkkokaupasta kun ei ole yhtään päässyt vaatteita "hiplailemaan" missään. :)

      Poista
  2. http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1602177/blogistit_tekevat_karhunpalveluksen_lapsilleen_ostamalla_kalleinta_merkkivaatetta

    VastaaPoista
  3. No, jokaisella mielipiteensä, ja pyrin julkaisemaan kaikki kommentit (olisin voinut myös poistaa kommentin). En osta vaatteita merkin, vaan laadun, kestävyyden, käytännöllisyyden, ulkonäön ja ekologisuuden takia. Monet minunkin blogissani esiintyvät lasten "merkkivaatteet" ovat ostettu kirppiksiltä ja kavereilta. Taidanpa alkaa merkitä second hand-vaatteetn erikseen. Kiitos vaan ajatuksesta! :)

    VastaaPoista