sunnuntai 26. elokuuta 2012

Lähiruokaa

Elokuu on siitä ihana, että silloin on joka viikonlopulle omat markkinansa! Tai onhan se muutenkin ihana, viimeinen kesäkuukausi. 

Eilen oli Vihdin kirkonkylässä Wuosisatamarkkinat. Paljon paikallisia myyjiä, mutta paljon myös ulkopaikkakuntalaisia, jotka kiertävät kaikilla lähialueen markkinoilla kauppaamassa niitä tusinatavarana tekemiään pyyhemollamaijoja tai oluttölkeistä tehtyjä lippiksiä (!) Arvostan kyllä kaikkia käsityöläisiä ihan tuhannesti, mutta persoonallisuus ei olisi pahasta.
Onneksi oli myös muutama persoonallinen koju kylänraitilla!
Ja taas tietysti paljon tuttuja (Mika ei suostu lähtemään mukaani kyseiseen tapahtumaan, koska tunnen kuulemma kaikki, enkä pääse etenemään ihmisvilinässä), sekä ihana tunnelma!

Mutta siihen lähiruokaan...



Green Divine Oy:n valmistamaa yrttisuolaa

 Vasikanpaistia: Herrakunnan Lammas Oy

Yrttisuolaa ja vähän pippuria paistin päälle. Uuni 150'C, n. 1 tunti. Sisälämpötila n. 70'C
Vetäytyminen n. 10 minuuttia folion sisässä
Paistamisessa lihasta irronnut liemi perunoiden päälle kastikkeeksi.

Tosi simppeliä ja ihan mielettömän hyvää!

1 kommentti:

  1. NAM :) Mua harmittaa, että missasin lihanostomahdollisuuden, olis masitunut...

    VastaaPoista