sunnuntai 12. elokuuta 2012

Projektina omakotitalo

Ollaan rakentamassa taloa (tai aika pitkälle rakennutetaan). Meille tulee Kastellin City Economy 120 tupakeittiöllä. Olen NIIN onnessani! Talo tulee ihanaan paikkaan, ja naapurustossa asuu paljon ihania ihmisiä. Tilattiin viittä vaille valmis talopaketti, eli Kastellin aliurakoitsijat rakentavat talon sisäpintoja vaille valmiiksi. Mieheni osaisi tehdä talon alusta loppuun itse, mutta kaikkien hyvinvoinnin vuoksi, tilattiin talo lähes valmiina.

Mun harteille Mika (mieheni) on luottanut sisustuksen. Jee!!! Miten hankalaa onkaan, kun pitää/saa valita itselle kaikki, alusta loppuun. Ainoastaan vesipisteiden sijoittelussa oli rajoitteita. Tosille olis niin paljon helpompi suunnitella. Mitään koulutustahan sisustamiseen mulla ei ole, mutta riittänee kun se on intohimoinen harrastus?!



Keittiön linjassa oltiin samaa mieltä lähes kaikessa, ja siitä tuleekin virtaviivaisen viileä. Keittiö tulee Puustellilta. Valkoiset, korkeakiiltoiset, vetimettömät laatikot/ne pari kaappia, ja Louhen Super White 200mm kivitaso. Tuota valkoisuutta tulee rikkomaan rosterinen sokkeli, rosterinväriset kodinkoneet sekä teräsallas. Välitilaan tulee kirkas lasi. Voi myös olla, että valtaosa seinistä maalataan vaaleanharmaanksi, mukaanlukien keittiön seinät.

Lattiaksi keittiö-/olohuonetilaan ja makuuhuoneisiin tulee mitä ilmeisimmin tuo kuvassa oleva Timberwisen 1-säleinen tammiparketti. Eteisaulaan suunnitellan valkoista kiiltävää laattaa... Kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneen lattioihin tulee Pukkilan 6-kulmainen, keskiharmaa laatta, ja kylppärin seiniin kiiltävää valkoista, tiiliskiviladonnalla tietenkin.

Vielä pitäisi löytää se täydellinen harmaa seinämaali...niin, ja lastenhuoneiden seinäpinnat ovatkin ihan oma seikkailunsa ;)

1 kommentti:

  1. Vaalean harmaaksi maalatut seinät on kivat, tosin täällä ne tarttis kuumeisesti pesua ;) Ja että mua harmittaa kun silloin 2006 ei noista keittiön välitilan lasituksista oikein ollut puhetta missään, olisin laittanut paljon mielummin sellaisen kuin laatat...mutta ehkäpä sitten kun alkaa uusintaremppakierros Kotimökissä :)

    VastaaPoista