perjantai 18. huhtikuuta 2014

OUR NEW HOME: Fridan huone

Fridan huone on ollut alusta asti tässä kodissa mulle se murheen kryyni. Jotenkin fiilis ei mun mielestä ole ihan hyvä siellä, vaikka F onkin tyytyväinen. No ehkä valkoiset seinät voisivat olla pinkkejä Fridan mielestä :)





Fridan huoneessa on paljon kierrätettyä tavaraa. Sänky on mun isän, pikkupoikana huutokaupasta huutama. Lipasto on Ikeasta, kummitussedän työjuttujen peruja, maalasin vain koivuosat tummanharmaiksi. Vihreä nojatuoli on ihan mun suosikki, kirppislöytö paikalliselta kirppikseltä. Ja tietenkin huoneesta löytyy myös hirmuisen näppärä Ikean Expedit-hyllykkö, kuten aika monesta muustakin lastenhuoneesta, ja sekin oli ostettu jo vanhaan kotiin.

 Kattovalaisin on mun kauan haaveilema Tord Boontjen Garland. Ja Tytön huoneeseen se on loistava valinta! String Pocket-hyllykkö seinällä, on maton ja kattovalaisimen lisäksi niitä harvoja uusia juttuja, mitä on ostettu tätä huonetta varten.



Tuo Ikean leikkikeittiö on ihan kiva, mutta tällä hetkellä vähän liikaa tuolla, eikä Fridakaan jaksa sillä paljoa leikkiä. Siirtynee sitten myöhemmin pihaleikkeihin (mahdollisesti tulevaan leikkimökkiin)...

Seinäkello on Mikan joku perintökello, ja oli alunperin kauniin kultainen, mutta mamma näytti sille mustaa spraymaalipurkkia.
Pöytälamppu lipaston päällä on mun tekemä kansalaisopiston keramiikkakurssilla.
Ilmoitustaulu on Tiimarivainaan mallistosta, mutta sekin tuunattu vaaleanpunaisella maalilla, kankaalla ja satiininauhoilla.


Tapettivalinta oli helppo, Sandbergin Kaspar & Saga-mallistosta, ja nimenomaan  mustavalkoisena erittäin tyylikäs ja pitkäikäinen. 
Verhot on vähän samalla idealla kuin Robinin huoneessa, mutta tuo pitsi on kirpputorilta ostettu, ja mustaksivärjätty päiväpeitto.



Molempien lapsten vauvajaloista on teetetty hammaslääkärin avustuksella tällaiset suloiset kipsivalokset. Mihin nuo ihana minivarpaat ovatkaan kadonneet? Tilalla on nyt lähes neljävuotiaan jalka, joka on melkein samankokoinen kuin itselläni seitsemänvuotiaana,

Ihanaa pääsiäistä!

-terhi-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti