lauantai 8. maaliskuuta 2014

OUR NEW HOME: ENTRANCE

New ja New... Aika lailla tasan vuosi ollaan asuttu tässä talossa. Hitaasti mutta varmasti myös sisustus alkaa miellyttämään silmää. 
Tässä siis pieni kuvakavalkadi meidän eteisestä.




Ollaan hurjan tyytyväisiä ratkaisuumme, jättää talopakettiin kuulunut pikkueteinen, tai sen seinät ja ovi pois toimituksesta. Iso eteistila on ihan parasta lapsiperheissä. Ja kyllä, meillä on eteisessä iso kiiltäväpintainen lattialaatta! Laatan pinta on käsitelty kuitenkin hieman nihkeäksi, ja esimerkiksi oleskelutiloissa oleva parketti on paljon liukkaampi. Toki märkänä tämä laatta ja parketti ovat vaarallisen liukkaat, mutta sen takia meillä on iso matto ulko-oven edessä. Kyllähän tällaisen lattian saa imuroida päivittäin, mutta meillä on niin hyvä rikkaimuri, että ei ole homma eikä mikään.


Liukuovikaapisto on aikuisten vaatteille ja kengille. Ihan itse suunniteltiin kokonaisuus, ja rakennettiin hyllyistä ja tangosta.Kaappi on 60cm syvä, joten ainakin mun kengät mahtuvat sinne kahteen riviin. Kaikki aktiivisessa käytössä olevat kengät mahtuvat eteiseen siististi. Henkaritangon päätyyn, kiinnitettiin aika järeät koukut, joihin esim. huivit ja laukut on helppo ripustaa.


Ja tämä matto!!! I LOVE IT!!! Saatiin vihdoinkin hankittua mittatilausmatto eteiseen. Olihan se investointi, mutta oltiin oltu niin killtejä, että joulupukki osallistui kustannuksiin. Koko perhe mahtuu kerralla sisään, ja matto kulkee niin seinän viertä pitkin kun vain mahdollista, eikä suuria hiekkakertymiä synny maton ja seinän väliin. Just Love It!


Löysin kirpputorilta ihanan 50-luvun tuolin istuimeksi eteiseen, pehmentämään muuten aika kovaa ensivaikutelmaa. 
Nuo valkoiset kaapit ovat 100cm korkeita keittiön yläkaappeja, ja kätkevät sisäänsä lasten ulkovaatteet sekä kengät. 
Seinän kuvion olen maalannut ihan itse, maalarinteippiä ja a-tikkaita...ja vielä yhtä laatikkoa apuna käyttäen.



Mielestäni keksin maailman parhaan ratkaisun tuohon lasten ulkovaatteiden säilytykseen. Vaatteet ovat piilossa, mutta silti lasten itsensä ulottuvilla.  Kaapit ovat 2 x 80cm leveät, 30cm syvät ja 100cm korkeat. Toisessa kaapissa on hyllyt kengille, hatuille, käsineille jne. toiseen kaappiin kiinnitettiin koukut sekä takaseinään, että kattoon, joihin mahtuu hienosti roikkumaan talvihaalaritkin.



Aurinkoisia kevättalven päiviä!


3 kommenttia:

  1. Mietin oman kämpän kanssa juuri tuulikaapin järkevyyttä. Ulko-ovi on vaihdettu pari vuotta sitten, joten tuulikaappia ei tarvita ainakaan vedon estämiseen. En ehkä ala sen seiniä purkamaan, mutta oven ajattelin kyllä turhana poistaa -tulee edes hieman avarampaa.

    VastaaPoista
  2. Ihana koti ja kivoja ratkaisuja!
    -Katri-

    VastaaPoista